Фудбал

Фудбал

СКАНДАЛ: Амбасадорот на Катар ги нападнал тренерите Ѓорѓи Христов и Миле Крстев, со шипка мавтал пред деца

Нема погрда глетка од агресивен родител кој незадоволен од тоа што детето не го играат како што што мисли дека треба, почнува да се расправа...