ТВ и Филм

ТВ и Филм

Никој не успеа да ги сокрие емоциите: Со својата животна приказна и неговиот талент, овој човек ќе ве остави без зборови (ВИДЕО)

Сајмон Кауел бил видно потресен со изведбата на Мајкл Кетерер на „Америка има талент“ пред неколку дена. Младиот музичар го доби златното...
ТВ и Филм

Вака го немате видено: Марк од „Брза кујна“ заедно со сопругата Василка се опушти во базен (ФОТО)

Секој работен ден имаме прилика да го гледаме кулинарското шоу „Брза кујна“, каде што готвачите Марк и Никола подготвуваат разни специјалитети...
ТВ и Филм

Цела Турција остана во неверување: Каде се наоѓа Кинескиот ѕид? Погледнете го неславниот одговор на ова прашање (ВИДЕО)

„Кој сака да биде милионер?“ е една од најпознатите емисии за љубителите на квизовите. Натпреварувачите во квизот одговараат на поставените...