ТВ и Филм

ТВ и Филм

ТВ стриптиз во „Задруга“: На мегдан голи гради и задници, учесничките веќе не се кријат од камерите (ВИДЕО)

Во реалното шоу „Задруга“ работите отидоа до таму, што повеќе никој од никого не се крие. Ниту имаат срам едни од други да водат љубов,ниту...
ТВ и Филм

„Би спиел со тебе во прва прилика“: Сандра – Африка доби непристоен предлог од Слоба Радановиќ среде емисија, но дали го прифати? (ФОТО)

Слободан Слоба Радановиќ, кој беше гостин во емисијата на Огњен Амиџиќ заедно со Сандра – Африка, ртече дека таа е една од девојките...