Музика

Музика

Животот е непредвидлив: Македонскиот пејач вчера доби тест дека е позитивен на коронавирусот, денеска сподели и видео

Дека ситуацијата со коронавирусот воопшто не е наивна, говори и тоа што младиот пејач Огнен Здравковски токму на денот на промоција...
Музика

„Моја малена“ на Саша Ковачевиќ доби нова верзија: Слушнете како звучи песната испеана од македонскиот талент Тони (ВИДЕО)

Миленикот на балканската публика, Саша Ковачевиќ неодамна во јавноста го промовираше својот најнов проект со наслов „Метаморфозис“...
Музика

Сета болка на македонскиот народ испеана во една песна: „Земјо Мила“ во ново руво благодарение на пејачот Даниел Крстески (ВИДЕО)

„Колку векови во темнина си била, колку темни сказни знаеш, земјо мила, колку страдања на рамена си збрала, колку жртви ти за слобода...