Општини

Општини

Граѓанскиот одбор „За здрав живот во Кочани“ ја почна постапката за референдум против хидроцентрала на Мала Река

Дваесетината граѓански здруженија, кои се членки на одборот „За здрав живот во Кочани“, ја почнаа постапката за организирање општински...
Општини

Коронавирусот направи хаос во Кичево: Над 80% од новозаразените имаат британски сој, многумина се хоспитализирани

Од претходната недела во Кичево бројот на новозаболени е секојдневно во пораст, што се рефлектира и врз бројот на згрижени во ковид...