Вести

Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Антидемократскиот насилен мафијашки режим на полтронот Заев не може да го поткупи македонскиот народ

Антидемократскиот насилен мафијашки режим на полтронот Зоран Заев не може да го поткупи македонскиот народ. Насилното бришење на македонскиот...
Вести

„Во петокот во Македонија се случуваше брутален упад во севкупниот демократски и уставен систем од страна на владата на СДСМ и Заев“

Eдинствено нешто за што се грижи оваа антимакедонска власт е пропагандата. Додека ја разнебитуваат државата, ги газат Уставот, законите,...
Вести

Арсовски: Заев лично му потпишал на неговиот вицепремиер и сопартиец Кочо Анѓушев согласност за давање под долготраен закуп на градежно земјиште за изградба на хидроцентрала

Додека Кочо Анѓушев се закануваше со тужби за клевети кон мене деновиве, и во Собранието Заев одеше против волјата на граѓаните, истиот...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и 80-те очајни пратеници не добиле мандат да го бришат името, идентитетот, историјата, традицијата и културата

Зоран Заев и 80-те очајни пратеници не добиле мандат да го бришат името, идентитетот, историјата, традицијата и културата. Ниту тие од...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Заев мора да ги продава државните и национални интереси за да ги покрие криминалните тендери преку кои Вице и Кочо ги ограбуваат граѓаните

За луѓе кои немаат никакви чувствува кон македонскиот идентитет, историја традиција и култура, нема ништо болно и тешко во бришење на...
Вести

Османи: Во областа Стенковец ќе изградиме меморијален центар на албанскиот холокауст во спомен на избрканите од војната на Косово

Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, кој беше поканет на третиот Конгрес на лигата на Албанците во светот, каде...