Култура

Култура

По поништување на конкурсот за класични композиции реакции: Алаѓозовски не смее да биде министер повеќе ниту еден ден

Министерот за култура, Роберт Алаѓозовски освен што креира скандали, ништо не прави за културата. Сега министерството поништува конкурс...
Култура

Кокан Димушевски: Министре Алаѓозовски вие сте срам и смешна фигура која не си ја знае работата ниту пак имате шанси да ја научите

И Никола Кокан Димушевски се огласи на социјалните мрежи по поништениот конкурс за откуп на музички дела. -Оставка за Алаѓозовски и...