Хроника

Хроника

Карамбол на патот кон Демир Капија: Не застанал на полициски знак, па од кога бил запрен заедно со сувозачот и мигрантите почнале да бегаат

На 02.07.2022 во 19.00 часот на место викано „Клисура“ на автопатот А1, во близина на Демир Капија, полициски службеници од Полициската станица...