Хроника

Хроника

Две малолетни лица заработија кривични пријави: МВР со детали за инцидентот пред клиниката на Жан Митрев

Од МВР соопштија детали околу случајот со запалените палми пред клиниката на Жан Митрев во Скопје. -Во врска со случајот од 15.08.2018 година...