Живот и стил

Живот и стил

Сите мислат дека му е сестра или девојка, но таа му е мајка: Која е тајната за нејзиниот изглед? (ФОТО)

Шими Мунши е мајка на 20-годишен син, а изгледа толку младо што луѓето често помислуваат дека му е сестра или девојка. Оваа самохрана мајка...
Живот и стил

Осумгодишно дете само го победи ракот: Лекарите на неговата мајка ѝ кажале дека не можат да помогнат, но таа не се предала

Детето Џулија Маланковска успеал сам да оздрави од терминална фаза на рак и со тоа успеал да ги шокира лекарите. На детето му била дијагностицирана...
Живот и стил

Патеше од дебелина, а сега е вистинска заводничка: Оваа девојка имала 140 килограми, а сега само 60- ова е тајната

Најголемиот непријател на совршеното тело нејзе и е вишокот кожа, а не се откажува и вели дека и тоа ќе го доведе во ред. Тајна Пачеко...