Живот и стил

Живот и стил

Утрото видела дека некој и ги исекол гумите – кога видела што има на земјата, занемила од УЖАС! (ВИДЕО)

Франческа Викоф, жена од американската држава Аризона, неодамна на својот паркинг најде сцена која навистина ретко се гледа, за среќа. Во...
Живот и стил

Звучи невозможно, но таа се колне дека 7 дена се мачкала со оваа смеса од две состојки – целулитот веќе го НЕМА

Една од највлијателните блогерки во светот, Фара Дукаи, се прослави со необични упатства кои го полудеа светот. Ја следат над пет милиони...
Живот и стил

Според календарот на МПЦ: Утре е Свети Георгиј Исповедник- беше чудотворец за време на животот и после смртта

Според календарот на МПЦ утре е Свети Георгиј Исповедник. Заради големата добродетел што ја стекна со долготраен подвиг, Георгиј беше...
Живот и стил

Според календарот на МПЦ: Утре е Свети Никита Исповедник- многумина болни кои се допреле до неговото тело се исцелиле

Според календарот на МПЦ утре е Свети Никита Исповедник. Роден е во Витинија во градот Кесарија. Неговиот татко Филарет штом се лиши...
Живот и стил

Кој друг има време за „топлo-ладнo“ игри? „Бомбардирајте“ го со прашања и откријте на што точно сте со него

Еве како да знаете на што правите! Не е лесно да започнете разговор за статусот на вашата врска, но треба да бидете директни со вашата...