Занимливости

Занимливости

Најубавата полицајка во регионот отиде на одмор: Лидија ги залуди мажите со фотографиите од плажа на Инстаграм (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Атрактивната полицајка од Србија, Лидија Такач преку ноќ стана ѕвезда на социјалните мрежи кога во медиумите беше наречена најубавата...
Занимливости

Вистинско чудо: Бебе преживеало во куп ѓубре, замотано во пластична кеса било оставено на депонија (ВИДЕО)

Засега не е познато како спасувачите знаеле дека бебето е оставено во ѓубре, ни каде се наоѓа неговата мајка. Новороденчето кое е оставено...