Технологија

Технологија

Фејсбук, Јутјуб, Твитер и Гугл потишаа Повелба за непосредно и трајно отстранување на онлајн терористички содржини

Седум големи интернет компании и социјални мрежи заедно со десетина земји, денеска во Париз потпишаа Повелба за отстранување на насилни,...