Млади таленти

Млади таленти

Кирил Панов меѓу најдобрите јуниорски стрелци во кошаркарска Шпанија- Видео од неговите поени и мајстории

Струмичкиот кошаркарски талент Кирил Панов кој четврта година е во редовите на шпански Терра Алфас стана мета на повеќе праволигаши...
Млади таленти

Млад македонски готвач ја покори Малта: Вкус, уметност и традиција од вештите раце на Зоран (ФОТО)

За македонската храна светот одамна има слушнато. На нашите традиционални специјалитети се насладуваат сите кои ја посетуваат Македонија....
Млади таленти

Исак Петковски има 9 години: Математиката му е љубов, а решавајќи умствени вештини собира медали и награди (ФОТО)

Исак Петковски има 9 години, а со своето хоби работи на свое развивање како двојно постарите дечиња. Тој е четврто одделение во ОУ „11-ти...
Млади таленти

Со ова момче наскоро ќе се гордееме сите: Антонио Мирков е голема надеж за македонскиот фудбал

КУРИР неколку години, секогаш со задоволство промовира Македонци на кои треба да сме горди. Од денес официјално ја започнуваме рубриката...