Љубов и секс

Љубов и секс

Денот на вљубените според хороскопот: Рибите посакуваат филмско сценарио, а нема да верувате што очекуваат Стрелците

За романтиката на Денот на вљубените најмногу се радуваат водените знаци. Додека, земјените најмногу се радуваат на подароците и вечерата....
Љубов и секс

Интуицијата не ве лаже: Постојат знаци кои покажуваат дека некој мисли на вас, а на овој начин ќе дознаете и кои!

Некои луѓе можат да почувствуваат други луѓе дека им се блиску, иако моментално не се покрај нив. Ова верување во кое многумина не веруваат,...