Љубов и секс

Љубов и секс

ВАШИОТ ПАРТНЕР ГИ ПРАВИ ОВИЕ ТРИ РАБОТИ? Еве што значи тоа и дали вашата врска е осудена на пропаст или сте осудени еден на друг!

Доколку сакате да знаете дали вашата врска има иднина, ве советуваме да обрнете внимание на овие три форми на однесување кај вашиот...
Љубов и секс

Ви требаат неколку секунди за да „прочитате“ еден маж: Еве како ќе знаете дали е доминантен или нема самодоверба

Ракувањето е вообичаен начин на поздравување во многу земји, а она што многумина не го знаат е дека начинот на ракување открива многу...
Љубов и секс

ОВИЕ РАБОТИ МАЖИТЕ НАЈМНОГУ ГИ САКААТ КАЈ ЖЕНИТЕ: Нема да верувате што забележуваат, џабе сѐ ако го немате ова!

Што прво ве потсетува на некоја личност кога ќе помислите на неа? Секако дека за секој човек ќе кажете нешто различно, но има работи кои...
Љубов и секс

СЕ ПРАШУВАТЕ КАКО ИМ УСПЕВА?! Луѓето во успешни бракови и врски ги прават ОВИЕ 5 РАБОТИ – БЛИСКОСТА Е КЛУЧ ЗА СЀ!

Психологот и психотерапевт Ксенија Мијатовиќ открива пет работи што треба да ги направите за да ја одржите блискоста во партнерксиот...
Љубов и секс

Три грешки кои ги правите со презервативите: Ги употребувате на погрешен начин и ја уништувате заштитата

Голем дел од паровите користат презервативи за време на сексот, но повеќето од нив го употребуваат на погрешен начин. Дознајте ги грешките...
Љубов и секс

Одвојте време за себе: Пред да влезете во нова врска, психолозите советуваат да ги направите овие 4 работи

Луѓето често одат од врска во врска и не си даваат доволно време да се опорават. Секое искуство е приказна само по себе, но би било добро...