Храна и пијалаци

Храна и пијалаци

Илјадници жени ја довеле својата линија до совршенство со оваа напивка: Потребни се само 3 состојки

Секое утро почнувајте го со оваа напивка и гледајте како килограмите исчезнуваат Рецептот за оваа напивка датира уште од 40-те години...
Храна и пијалаци

Најмоќна комбинација за имунитет: Испијте го ова наутро на празен стомак и заборавете што значи болест

Имунолошкиот систем е загрозен од бројни фактори како стрес, недостиг на сон, лоша и неурамнотежена исхрана, вируси, бактерии… Поради...
Храна и пијалаци

Имате навика која може да е штетна: Мора да знаете кои намирници НЕ ТРЕБА да се мијат, а кои секогаш ТРЕБА да поминат низ вода

Иако се чини логично дека секоја намирница пред готвењето треба да се измие, за некои од нив оваа навика е повеќе штетна отколку добра. Миењето...