Комерцијални објави

Комерцијални објави

Освен договор за снабдување, ЕСМ треба да понуди и договор за откуп на енергија од фотоволтаици

Корисниците кои истовремено се и производители на електрична енергија, а за кои е одбиена промената на снабдувач од страна на Операторот...
Комерцијални објави

DM дрогерие маркт заедно со своите вработени, волонтери и институционални партнери засадија нови 10 хектари земја

Во организација на dm дрогерие маркт, во недела, на 27 ноември, во близина на автопатот Миладиновци-Штип, повеќе од 300 вработени на dm дрогерие...
Комерцијални објави

Користењето енергија од отпад создава можности за развој и намалување на емисиите на јагленрод диоксид

Создавање на систем за одржливо управување со отпад ќе донесе низа придобивки во општествтово, како што е крерање на нови работни места...
Комерцијални објави

ФОТО: Сара Мејс заедно со сопругот Димитар во фотосесија за „Yamamay“, два месеци после породувањето

Пејачката и харфистка Сара Мејс заедно со нејзиниот сопруг, водителот Димитар Атанасовски објавија соработка со италијанскиот бренд...
Комерцијални објави

Моето врвно искуство: Го купив од чиста љубопитност, и да, ова е производот што го посакував долго време!

Кремот го купив од чиста љубопитност, но после неколку дена бев воодушевен од ефектите. Дури сега видов како треба да изгледа мојот потенција....
Комерцијални објави

Наградна игра на „ЛУКОИЛ Македонија” за сите членови на ЛУКОИЛ КЛУБ програмата за лојалност

„ЛУКОИЛ Македонија” ја наградува лојалноста на своите потрошувачи. Наградната игра им нуди можност на своите потрошувачи и членови...
Живот и стил Комерцијални објави

Моето врвно искуство: Го купив од чиста љубопитност, и да, ова е производот што го посакував долго време!

Кремот го купив од чиста љубопитност, но после неколку дена бев воодушевен од ефектите. Дури сега видов како треба да изгледа мојот потенција....
Комерцијални објави

Доктор Пини: Во „VFV Clinic“ ќе го најдете најсофистицираниот апарат за ехо на внатрешните органи

Преку ехото на абдоменот се испитуваат здравствени состојби или стомачни заболувања. Ехото служи за преглед на абдоминалните органи...
Комерцијални објави

„Мастербет“ и оваа година со поддршка за традиционалниот турнир во мал фудбал во Маџари

Дополнително на средствата, кои задолжително се слеваат во државниот буџет од приредувачите на игрите на среќа за програмите на Агенцијата...
Комерцијални објави

Ревматизмот, болките во зглобовите, отокот, модринките, брчките и целулитот се лекуваат полесно и побрзо во VFV Clinic

Ревматизам, болки во зглобовите, повреди на мускулите отоци, модринки, брчки и целулит се лекуваат полесно и побрзо во VFV Clinic“ Развојот...