сабота, 10. април 2021. Вести денес: 89
home Вести

Стоилковски: Заевото „длабоко грло“ случајно заборавил дека „Глобал“ е дивоградба

Стоилковски: Заевото „длабоко грло“ случајно заборавил дека „Глобал“ е дивоградба

Костадин Костадинов, заевото “длабоко грло”, случајно го прескокнува фактот дека Глобал е ДИВОГРАДБА за која што неговото божество е АМНЕСТИРАН за криминал!
Оттука:
1) За Глобал немаше дозвола за градба;
2) Уште помалку употребна дозвола.
Така што, дали сите фази се запазени нека ги праша:
1) Зоран Заев како првообвинет за Глобал
2) Тогашниот главен архитект Стојан Динев, заради чија што сомнителна работа и била отворена истрага за Глобал.
Оттука, наместо да мрчи, да си ги провери фактите кај газда си! И оние од кои е украдена земјата за градење.
Должиш извинување, детуле.
И ти и оние 55-мина од фармите за лајкови

Костадин Костадинов, заевото “длабоко грло”, случајно го прескокнува фактот дека Глобал е ДИВОГРАДБА за која што…

Posted by Naum Stoilkovski on Sunday, January 3, 2021

Коронавирус