четврток, 22 септември 2022

Вести

Лефков: Додека соседите произведуваат струја, Македонија е на дното, за набавка на струја се потроши над 1 милијарда за 6 месеци, и реални се само провизиите на власта

Кога сме кај кризната состојба, да ги земете стенограмите од Крешник Бектеши, има само една страна експликација...
Вести

Атанасов: СДСМ не дозволи преродба во државата, крупните прашања се решаваа во одредени центри на моќ, пример за тоа е приватниот разговор на Заев со Меркел

Што имаше поприродно од тоа јас да бидам министер за образование, со сите ингеренции кога пет години ја работев...