сабота, 6 август 2022

Вести

Ќе облечат народни носии да ги оживеат старите свадбарски обичаи: Горанчо и Елеонора се младенците на Пијанечко-малешевската свадба

Културно-уметничкото друштво „Гоце Делчев” од Делчево денеска ги промовираше младенците Горанчо Костадинов...