вторник, 5 јули 2022

Вести

Јанковска-Ристески до власта: Предавници, ја донесовте државата во ситуација на потчинетост, тоа не е европска вредност, ОСТАВКА ВЕДНАШ

„Што сте вие луѓе ли сте, предавници“, им порача пејачката Ребека Јанковска-Ристески на денешниот протест Ултиматум...