понеделник, 4 јули 2022

Вести

Заклучоци на Извршниот одбор на СДСМ: Последниот европски предлог е добра основа за европските интеграции и почеток на преговори за полноправно членство

Попладнево се одржа седница на Извршниот одбор на СДСМ на која единствена точна на дневен ред беше последниот...
Вести

Мисајловски: Ниту една Влада во историјата на Македонија не го прифати барањето на Бугарија за заедничка историја – СДСМ тоа го напраи брзоплето

Јас лично бев дел од преговарачкиот тим кога се овој договор. Јас тогаш бев држен секретар во Министерството за...
Вести

Мисајловски до својот колега од СДСМ: Во предлогот пишува еднострани декларации на Бугарија и Македонија за македонскиот јазик, се бара и промена на Уставот

Во предлогот пишува еднострани декларации на Бугарија и Македонија за македонскиот јазик, се бара и промена на...