сабота, 2 јули 2022

Вести

КОГА НАРОДОТ ЌЕ ДОЈДЕ ПО СВОЕТО: Тоа што се случи пред Влада докажа дека Македонците без разлика на партиска припадност, обединети ги бранат своите корени!

Пред Владата на Република Македонија се одржа сенароден протест „Ултиматум – Не благодарам“. Скопје беше исполнет...
Вести

Чашуле: Да го искористиме сиот демократски арсенал за да се справиме со еден од најголемите предизвици од поновата македонска историја

На денешниот протест пред Владата на Република Македонија против прифаќањето на францускиот предлог под мотото...