четврток, 30 јуни 2022

Вести

Николоски: Со овој предлог Македонија нема никогаш да стане членка на ЕУ, не нуди гаранции дека Бугарија нема повеќе да не блокира во преговорите, а се газат и македонските позиции

Во францускиот предлогот се газат на македонските позиции, таму јасно пишува дека во однос на македонскиот јазик...
Вести

Мицкоски повикува на будност: Владата веднаш да го објави предлогот, тој да биде достапен за сите граѓани, зошто го кријат ако е толку добар?

Веднаш да кажам, иако најавив дека ќе му предложам на Извршниот Комитет уште утре да имаме протести низ повеќе...
Вести

Николоски: Да имаше добар предлог за Македонија, Ковачевски ќе славеше и ќе го објавеше, а Радев и Петков немаше веднаш да го прифатат

Да имаше добар предлог за Македонија, вечерва на прес конференција, Ковачевски ќе славеше на плоштад, ќе го објавеше...
Вести

Генчовска ги разобличи Ковачевски и Османи: Нема нов француски предлог кој се разликува од она што бугарскиот парламент веќе го прифатил

Нема нов француски предлог кој се разликува од она што бугарскиот парламент веќе го прифатил, изјави вечерва за БГНЕС Теодора...