среда, 29 јуни 2022

Вести

Милошоски: На владата и беше побитно да добие датум, отколку содржината на преговарачката рамка, се прават национални понижувања со предлог кој не гарантира членство

Европа има правила кои ги почитува, но тоа не значи дека не може да се направи преседан, особено земјата на која...
Вести

Мицкоски: Францускиот предлог дојде откако власта во државава го прифатила, имам информација дека преговарачки тим води тајни разговори во Софија, нема никогаш да се согласиме со такво предаство

Толку се максималистички барањата на официјална Софија што дури и овие кои овие 2-3 дена се таму и преговараат од...