понеделник, 27 јуни 2022

Вести

Државниот секретар во Министерството за култура со скандалозна изјава го одбрани насилството: Антиалбанец како Милошоски заслужува и повеќе (ФОТО)

Денеска македонската јавност беше сведок на насилие, физичка пресметка и недоличен речник во Собранието од страна...