недела, 26 јуни 2022

Хороскоп

Младата месечина во Рак НАЈВЕЌЕ ЌЕ ВЛИЈАЕ НА ОВИЕ 4 знаци: Ќе влијае на СЕКОЈ сегмент од животот, ќе ве натера да ги ПРЕИСПИТАТЕ одлуките

Летото е во полн ек – од бујно цвеќе, преку високи температури, па сè до првата млада месечина. На 28 јуни, Младата...