сабота, 25 јуни 2022

Вести

Претставниците на ЛГБТ заедницата во Македонија излегоа на „Скопје прајд“, добија поддршка од министрите Маричиќ и Тренчевка

Под мотото „Излези за љубов! достоинство, еднаквост, правда“, организаторите националната мрежа против хомофобија...