четврток, 23 јуни 2022

Скопје

Муцунски: Привилегија е да бидеш избран од граѓаните, но не и да играш „сони“ во канцеларија како поранешниот градоначалник на Карпош

Една од најдобрите привилегии на оваа позиција е фактот дека си директно избран. Излегле луѓе и директно за тебе...
Вести

Трајанов: Одговорност мора да има од Ковачевски, Маричиќ и Османи кои беа вклучени во процесот на преговарање на францускиот предлог

Јас подолго време предупредував доколку доживееме дебакл во овие разговори дека ќе барам одговорност прво до...