петок, 27 мај 2022

Вести

Николоски: Функционерите на власта се корумпирани и не одговараат, ако сакаме да бидеме дел од ЕУ мора да се искорени криминалот и корупцијата во државата

Ако мислите на овие случаи кои што беа отворени од Специјалното Јавно обвинителство, мислам дека многу сме коментирале...