среда, 25 мај 2022

Вести

Петрушевски: Секој закон кој што значи финансиска помош, поголеми плати или субвенции ќе биде поддржан од ВМРО-ДПМНЕ, а се друго ќе биде блокирано

Користиме филибастеринг нормална алатка во секоја демократска земја за кочење на еден закон, користиме амандманска...