недела, 15 мај 2022

Вести

Николоски: Многу е битно сега да се организираат избори, бидејќи доколку оваа влада со овој капацитет остане во текот на есента и зимата, Македонија ја чека катастрофа

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски во гостување во дневникот на ТВ Сител истакна дека чекорите...
Вести

Николоски: Земјите членки на ЕУ не се убедени дека Македонија треба да отпочне преговори и ја користи Бугарија како изговор, а сето тоа е поради корупцијата и немање реформи

„Пленковиќ е силен поддржувач на ВМРО-ДПМНЕ, ние сме сестрински партии, ВМРО-ДПМНЕ и ХДЗ имаат една долга соработка...