понеделник, 9 мај 2022

Вести

Спасеновски: 260 години по 1762, Охридската архиепископија повторно во канонскиот поредок на Црквата предводен од Вселенската патријаршија

Пишува Александар Спасеновски, пренесува РЕЛИГИЈА: Прашањето на автокефалноста на МПЦ-ОА е последното нерешено...