четврток, 27 јануари 2022

Вести

Сиљановска Давкова: Сите паметиме дека СДСМ и Заев беа тие кои им ветија на помалите партии една изборна единица и од тоа не треба да бегаат

Веднаш треба да почне расправа, не само за изборната регулатива, не само за изборниот систем бидејќи ние имаме...