понеделник, 24 јануари 2022

Вести

Ѓорѓиев: Присуството на висок функционер од МНР во работата на историската комисија претставува политички притисок и прекршување на резолуцијата

По моето заминување од комисијата, односно по најавата за прекин на мојата работа во комисијата еден висок функционер...
Вести

Јорданов: Техничката влада се покажа како нефункционална, народот на локалните покажа дека промените и на предвремени парламентарни избори ќе се случат и без неа

Државата тоне во економска, енергетска и здравствена криза, во земјава се живее потешко и затоа неопходни се промените...