сабота, 22 јануари 2022

Вести

Власта не може да го прежали поразот во Охрид: Хајка против Пецаков, основ за кривична нема, тој се изолирал веднаш откако добил позитивен резултат

Изминативе неколку дена против охридскиот градоначалник Кирил Пецаков се води отворена хајка, која е резултат...
Скопје

Договорот од 32 илјади евра склучен со три угостителски субјекти пренаменети за бесплатни оброци за граѓани од социјално загрозени категории

Средствата од договорот склучен со три угостителски субјекти од страна на претходното градско раководство, во...