среда, 8 декември 2021

Вести

ТРИ НЕДЕЛИ ПО АВТОБУСКАТА НЕСРЕЌА: Газдата недостапен за органите во Македонија, агенцијата Беса транс организира нови екскурзии

Три недели по катастрофалната автобуска несреќа на Беса транс, во која загинаа 45 луѓе, газдата е недостапен за...
Вести

Николоски: Косовскиот заменик министер треба да одговори зошто не ги испорачуваат осудените од „Монструм“ и „Диво насеље“

Клучното прашање кое треба да му се постави на заменикот министер за правда од Косово, е зошто не ги испорачуваат...
Вести

Николоски: Македонија е пред сериозна енергетска криза, а граѓаните не можат да си ги платат сметките, владата да го прифати планот на ВМРО-ДПМНЕ за да не се почувствува ценовниот шок

„Македонија е пред сериозна енергетска криза, се наоѓа и во голема политичка криза, а граѓаните се наоѓаат во...