понеделник, 6 декември 2021

Вести

Илиевски: Не може да очекуваме дека почетокот на ЕУ ќе ги подобри нештата, бидејќи имаме нова Влада која е базирана за барање на меѓународни истраги за правосилни случаи

Во вечерашното гостување на Канал 5, во емисијата „Само Вистина“ Богдан Илиевски во однос за очекувањата за новата...