недела, 5 декември 2021

Храна и пијалаци

Една чаша на ден од овој ефтин сок го опоравува црниот дроб: Ги чисти отровите, ги зајакнува крвните садови и ги штити белите дробови од болести

Сокот од црвена зелка е исклучително здрав за црниот дроб, а помага и при неколку други здравствени проблеми. Црвената...
Вести

Стефковски: Со особено задоволство го ставив својот потпис за Христијан Мицкоски за нов мандат како претседател на ВМРО-ДПМНЕ

На 12ти декември, ВМРО-ДПМНЕ го закажа својот редовен Конгрес. Како претседател на општинскиот комитет Гази Баба...