сабота, 4 декември 2021

Вести

Ковачки: Доколку Алтернатива влезе во Владата на Заев практично ќе докаже дека ги напушта принципите за кои што се борела и за кои што е формирана

Погубно е ова што го работи Социјалдемократскиот сојуз на начин на кој што со ароганција и цинизам се обидува...
Вести

Ковачки: Мицкоски со резултатите од локалните избори го освои легитимитетот и има потполн кредибилитет да продолжи понатаму да биде претседател на ВМРО-ДПМНЕ

Во СДСМ имаат избор на претседател додека во ВМРО-ДПМНЕ имаме конгрес и една од точките ќе биде избор на претседател....