четврток, 2 декември 2021

Вести

Мицкоски: И Кастриот кој преку ноќ смени мислење и ја одржа Владата, треба да знае дека за власта ќе биде роба со која се тргува

Неговото однесување говори за неговиот карактер, говори за него, она кое е негово однесување така и ќе биде перцепиран,...
Вести

Арсовски: Наместо амнестија од сопствените грешки, СДСМ и ДУИ се должни да сносат одговорност за трагедиите кои ја снајдоа Македонија

Во вечерашното издание на дебатната емисија “Објектив” на МРТВ гостуваше портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ Димче...