вторник, 30 ноември 2021

Вести

Пешевска: После свадба, тапани не се потребни, а СДСМ го прави тоа- Владата нема кредибилитет од народот и затоа се потребни избори!

СДСМ нема никаков план за иднината на Македонија. Нашиот народ кажал после свадба, тапани не се потребни, а СДСМ...
Вести

Таравари: 20 години Албанците во оваа земја патат од ДУИ, нашата цел е да ја смениме ова криминална власт, а кукла премиер не ни треба

Градоначалникот на општина Гостивар и генерален секретар на Алијанса за Албанците Арбен Таравари, вечерва во...