понеделник, 29 ноември 2021

Вести

Сопственикот на Беса транс не се враќал во Македонија по несреќата, а министерот Спасовски во петокот одговори дека сопствениците „се достапни и тука“

Сопственикот на фирмата Беса транс Беким Хаџиу е во Бугарија од каде не се вратил после несреќата, како што вели...