петок, 26 ноември 2021

Вести

Димова: Заташкувањето на сообраќајката во Бугарија ќе има последици по сите нас, а не само по несреќните лица што загинаа и нивните семејства

Заташкувањето на сообраќајката во Бугарија ќе има последици по сите нас, а не само по несреќните лица што загинаа...