четврток, 21 октомври 2021

Вести

Пешевска: УЖ на ВМРО-ДПМНЕ најостро го осудува чинот на кандидатот за градоначалник кој се заканувал на самохрана мајка

Згрозена сум од ова што го слушам и читам. Маж, кандидат за градоначалник да се дрзне да се заканува на една самохрана...
Вести

Мицкоски: Новиот заеднички патриотизам ќе биде кога нема да си играат властите со животите на луѓето и кога за грешките ќе има одговорност

Јас ви говорам за нов заеднички патриотизам каде рака за рака ќе ја создаваме нашата заедничката иднина. Без предрасуди...
Општини

Ристов: Создаваме нова иднина за Радовиш – Нови паркови и уредување на речното корито, на пат е победа во Радовиш, а со тоа и многу проекти

Вечерва пред радовишани се обрати кандидатот за градоначалник, Ацо Ристов. Тој ја изрази својата благодарност...
Вести

Мицкоски: Новата иднина е на дофат, потребен е само уште еден исчекор на 31 октомври, зад параванот вие ја имате силата, а ние сме вашиот глас во институциите кои ќе ги менуваме

Новата иднина е на дофат. Потребен е само уште еден исчекор. Уште еден значаен потег, а тоа е 31 октомври. Зад параванот...
Вести

Мицкоски: Да влеземе во ЕУ без пазарења од кои ќе се срамиме, без грутка во грлата кога ќе сведочиме за цената која сме ја платиле, како што тоа е сега

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ денеска на средба со граѓаните во општина Радовиш потенцираше дека...