вторник, 19 октомври 2021

Скопје

Јакимовски: Бесплатни паркинзи и обуки за полагање возачки испит, изградба на нови 4 градинки, паркинг места и дневен центар за лицата со попреченост

Убеден сум дека граѓаните нема да изберат реклами туку ќе изберат план, работа и визија. Како градоначалник на...
Вести

Мицкоски: Се борам за стотици илјади семејства кои легнуваат со вербата за промени и нова иднина за своите деца- Излезете и гласајте!

Жртвата на родителите за нивните деца е последица на челичната верба во добрата иднина која сакаат да ја обезбедат...