понеделник, 18 октомври 2021

Општини

Ристески: Победата во Македонски Брод покажа дека на граѓаните им е преку глава од политичари кои ветуваат, а не остваруваат

Вчера граѓаните на Македонски Брод ја донесоа големата победа, за водство во првиот круг. Оваа победа покажа дека...
Општини

Јовановски: Се бориме Кичево да остане кичевско, да биде и на Македонците, и Албанците, и Турците, и Ромите, Власите и сите останати кои живеат во него

Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за општина Кичево, д-р Александар Јовановски преку Фејсбук објава им се заблагодари на...