петок, 15 октомври 2021

Скопје

Ѓорѓиевски: Време е заедно да ја изградиме Кисела Вода одново, време е општината и градоначалникот да бидат слуги на народот, а не обратно

Кисела Вода е мојот дом и повеќе од дом. Кисела Вода е моето детство, дел од моите најубави сеќавања, место каде...