четврток, 14 октомври 2021

Вести

Мицкоски: Нема некој, а да не е Вице, малите Зоранчиња градоначалничиња, Љупчо Путерот и блиските до нив главоклимачи, кои се со џебови полни државни пари, добро да збори за оваа власт

„Сте сретнале ли некој кој последниве неколку месеци, а да не е батето, малите Зоранчиња градоначалници, Љупчо...
Економија

Следната година нè очекува поскапување на струјата – зошто уште никој не знае за колку ќе биде покачена цената на електричната енергија?

Следната година не очекува поскапување на струјата, но засега се уште никој не знае за колку ќе биде поскапувањето....